Recent

Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase

Post a Comment

Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase Wis suwe aku ngenteni kowe Bakal tak jogo selawase. Semoga Lirik lagu atau Chord gitar disini dapat membantu anda bernyanyi diiringi musik.

Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase

Berikut Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase Gratis:

Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase
Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase

Wis suwe aku ngenteni kowe...

Sampe loro atiku pernah mbok gawe...

Nanging aku ra mundur, tetep tak perjuang'ke

Nganti saiki biso dadi siji...

Mung kowe sing biso gawe bungah...

Gawe ayeme ati yen lagi susah...

Maturnuwun marang gusti, sampun ngijabahi

Pandonga sing tak suwun sa'jrone iki...

Bakal tak jogo selawase...

Sliramu sing saiki tak duweni...

Bakal tak bahagia'no tekane mati...

Mergo mung ono koe neng ati iki...

Percoyo neng aku ra bakal nglarani

Mergomung kowe, sing ta'tresnani

Jani ku bakal sehidup semati

Ra bakal ta blenjani...

Mung kowe sing biso gawe bungah...

Gawe ayeme ati yen lagi susah...

Maturnuwun marang gusti, sampun ngijabahi

Pandonga sing tak suwun sa'jrone iki...

Reff

Bakal tak jog o selawase...

Sliramu sing saiki tak duweni...

Bakal tak bahagia'no tekane mati...

Mergo mung ono koe neng ati iki...

Percoyo neng aku ra bakal nglarani

Mergomung kowe, sing ta'tresnani

Jani ku bakal sehidup semati

Ra bakal ta blenjani...

Jani ku bakal sehidup semati

Ra bakal ta blenjani.


Title : Tak Jogo Selawase
Vocalis : Toto Rahmadi
Songwriter : Toto Rahmadi
Arranger : O'iem Samaster
Video & Editing : O'iem Samaster
Production : Samasta Record




Selain Lirik Lagu Toto Rahmadi Tak Jogo Selawase dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari dengan kata kunci lain:


Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Ikuti Update Terbaru