Recent

Chord Kunci Gitar Arif Subagiyo Kabeh Salahku

Post a Comment

Chord Kunci Gitar Arif Subagiyo Kabeh Salahku kelingan aro janjimu bakal urip bareng karo awakku. Semoga Lirik lagu atau Chord gitar disini dapat membantu anda bernyanyi diiringi musik.

Chord Kunci Gitar Arif Subagiyo Kabeh Salahku

Berikut Chord Kunci Gitar Arif Subagiyo Kabeh Salahku Gratis:

(Intro) C F G C -G/B
Am Dm G C..

C F
kelingan.. karo janjimu..
G C -G/B
bakal urip bareng.. karo awakku..
Am
mbiyen kowe teko
Dm
sak iki kowe malah lungo
G C
aku kok tinggal karo wong liyo..

C F
pancen.. kabeh salahku..
G
berharap engkau kembali
C -G/B
ora malah ngelio ati..
Am Dm
tapi ningopo aku kok sio sio.. G C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
F G Em Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Dm G C
tapi ati.. raiso di apusi..
F G Em Am< /a>
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Dm G C
loro seng tak rasakke ning atiku..

(Int.) F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C..

C F
pancen.. kabeh salahku..
G
berharap engkau kembali
C -G/B
ora malah ngelio ati..
Am Dm
tapi ningopo aku kok sio sio..
G C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chor us)
F G Em Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Dm G C
tapi ati.. raiso di apusi..
F G Em Am
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Dm G C
loro seng tak rasakke ning atiku..

F G Em Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Dm G C
tapi ati.. raiso di apusi..
F G Em Am
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Dm G C
loro seng tak rasakke ning atiku..

F G
kelingan karo janjimu..
Em Am
bakal urip bareng awakku
Dm G C
nanging kowe.. malah ninggal lungo..



Arif Subagiyo - Kabeh Salahku

(Intro) A# D# F A# -Am
Gm Cm F A#..

A# D#
kelingan.. karo janjimu..
F A# -Am
bakal urip bareng.. karo awakku..
Gm
mbiyen kowe teko
Cm
sak iki kowe malah lungo
F A#
aku kok tinggal karo wong liyo..

A# D#
pancen.. kabeh salahku..
F
berharap engkau kembali
A# -Am
ora malah ngelio ati..
Gm Cm
tapi ningopo aku kok sio sio..
F A#
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
D# F Dm Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Cm F A#
tapi ati.. raiso di apusi..
D# F Dm Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Cm F A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

(Int.) D# F Dm Gm
Cm F A#
D# F Dm Gm
Cm F A#..

A# D#
pancen.. kabeh salahku..
F
berharap engkau kembali
A# -Am
ora malah ngelio ati..
Gm Cm
tapi ningopo aku kok sio sio..
F A#
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
D# F Dm Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Cm F A#
tapi ati.. raiso di apusi..
D# F Dm Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Cm F A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

D# F Dm Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
Cm F A#
tapi ati.. raiso di apusi..
D# F Dm Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
Cm F A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

D# F
kelingan karo janjimu..
Dm Gm
bakal urip bareng awakku
Cm F A#
nanging kowe.. malah ninggal lungo..

Selain Chord Kunci Gitar Arif Subagiyo Kabeh Salahku dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari dengan kata kunci lain:


Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment