Recent

Chord Gitar Kuli Hoa Hoe Sakarepe Kowe Lirik Lagu Terbaru Populer

Post a Comment

Chord Gitar Kuli Hoa Hoe Sakarepe Kowe Lirik Lagu Terbaru Populer aku ra nyongko kowe setego iki lungao wae nggole'o sing liane. Semoga Lirik lagu atau Chord gitar disini dapat membantu anda bernyanyi diiringi musik.

Chord Gitar Kuli Hoa Hoe Sakarepe Kowe Lirik Lagu Terbaru Populer

Berikut Kuli Hoa Hoe Sakarepe Kowe Gratis:

Intro : C G/B Am G
F C G G7
gobloog !!!

C G/B Am G
aku ra nyongko.. kowe setego iki..
F C G G7
di kei ati.. kok malah nggateli..

C G/B Am
nangisi kowe koyo wong goblog wae..
G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
F C G G7
koyo ra ono wae sing liane..

F G
yen pancen wes dadi pilihane
C A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
Dm G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
F
lungao wae..
G C
nggole'o sing liane..
A Dm
ra bakal tak peksake..
G C
kowe kudu tetep nang kene..

C7 F
wes tak ikhlaske..
G C
wes cukup ngerti wae..
A Dm
pancen udu dalane..
G C
mending mlaku dewe-dewe..

Musik : F G C< span class="custom tbi-C"> A
Dm..G G7

C G/B Am
aku ra ngerti kowe segoblog iki..
G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
F C G G7
opo wes lali sopo s ing ngancani..

C G/B Am
mbien pas kowe lagi susah-susahe..
G
(kere!, kere kere kere!!!)
F C G G7
sing aku nduwe kabeh kanggo kowe..

F G
nanging saiki kowe ninggalke
C A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
Dm G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
F
lungao wae..
G C
nggole'o sing liane..
A Dm
ra bakal tak peksake..
G C
kowe kudu tetep nang kene..

C7 F
uwes tak ikhlaske..
G C
wes cukup ngerti wae..
A Dm
pancen udu dalane..
G C
mending mlaku dewe-dewe..

C7 F
lungao wae..
G C
nggole'o sing liane..
A Dm
ra bakal tak peksake..
G C
kowe kudu tetep nang kene..

C7 F
wes tak ikhlaske..
G C
wes cukup ngerti wae..
A Dm
pancen udu dalane..
G C
me nding mlaku dewe-dewe..

Selain Chord Gitar Kuli Hoa Hoe Sakarepe Kowe Lirik Lagu Terbaru Populer dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari dengan kata kunci lain:


Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Ikuti Update Terbaru