Mobile Menu

Top Ads

More News

logoblog

Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan

Sabtu, 29 Agustus 2020
Ngawi Nagih Janji Denny Caknan

Ngawi Nagih Janji Denny Caknan

Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan
Kowe biyen ngomong tresno Ning ngawi aku teko nagih janji
Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.sn3.xyz.
Selain Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan,anda juga bisa mencari chord kunci gitar dan lirik lagu lain disini.

Title: Ngawi Nagih Janji
Artist: Denny Caknan

Ngawi Nagih Janji Denny Caknan
Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan.Kowe biyen ngomong tresno Ning ngawi aku teko nagih janji

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae