Mobile Menu

Top Ads

More News

logoblog

Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku

Minggu, 16 Agustus 2020
Jajal Kowe Dadi Aku Safira Inema

Jajal Kowe Dadi Aku Safira Inema

Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku Safira Inema
Ojo kowe mikir gampang Wes pancen tresnoku
Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.sn3.xyz.
Selain Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku Safira Inema,anda juga bisa mencari chord kunci gitar dan lirik lagu lain disini.

Title: Jajal Kowe Dadi Aku
Artist: Safira Inema

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

wes pancen tresnoku marakke bertahan
nyanding kwe sing isih kumat kumatan
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
sing tak jaluk kowe endang berubah
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah


 
 
ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku